Köpvillkor

 

Köp

Vid beställning träffas avtal när TabletKungen.se bekfräftat beställningen genom en emailad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen mailas ut per automatik av TabletKungen.se databas. Om du inte har fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. leveranstid, pris etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

Du kan endast beställa via vår hemsida.

 

Öppet köp

Vi erbjuder öppet köp på alla våra produkter i 14 dagar efter att varan har mottagits. Ingen speciell anledningen till returen behöver anges. Öppet köp gäller bara om kan returneras i 100% nyskick och i obruten originalförpackning. Du som kund står själv för returfrakten till oss. Vi betalar tillbaka orderbeloppet inom 30 dagar.

 

Pris

Våra priser är exkl. moms. Momsavgift kan tillkomma utöver det totala priset. Den debiteras då av DHL. Denna kostnad är normalt inte högre än 250 kr per surfplatta/telefon.

 

Om Posten vill ha kvittouppgifter så maila till oss så ordnar vi det direkt. All info som skall skickas in till Posten måste gå via oss. Vi löser det snabbt!

 

Leveranstid: Genomsnittlig leveranstid är 4-5 arbetsdagar om DHL väljs som fraktalternativ, om leverans med Posten väljs är den genomsnittliga leveranstiden 7-10 vardagar.

 

Leveranser

Alla våra leveranser sker med DHL Express, EMS eller Posten. DHL Express / EMS levererar hem till din dörr eller närmaste service point. När DHL / EMS är redo att köra hem paketet till dig kommer du att kontaktas för en leveranstid. Du kommer då överrens med DHL / EMS om en tid som passar. Skulle du inte finnas på plats vid leveransen går paketet tillbaka till DHL / EMS. Vill du sen att paketet skall köras ut igen så kommer du att få betala en ny fraktavgift för detta.

När ditt paket skickas från oss så kommer vi att maila ut spårningsnummer på paketet samt en länk där du kan spåra försändelsen hela vägen från vårt lager till din dörr.

 

Transportrisken

Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

 

Betalning

Vi accepterar kortbetalning med VISA, MasterCard och American Express via Paypal. Paypal är världens största system för pengaöverföring över internet och är kända för sin höga säkerhet.

 

Garanti

TabletKungen.se säljer alla produkter med garanti mot fabrikationsfel. Vi har 12 månaders garanti på våra produkter. Ditt garantibevis är din orderbekräftelse som du erhåller via epost. Vid retur skall varan emballeras på ett sådant sätt att varan eller dess förpackning inte kan komma till skada.

 

Om det skulle vara fabriksfel på den produkt du har köpt så står vi för alla kostnader (reparationskostnader, fraktkostnader) Detta gör att vi sticker ut från mängden, andra säljare erbjuder INTE detta. Handla med trygghet hos TabletKungen!

 

Sekretess & Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, personnummer och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning samtycker du och godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.
TabletKungen.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post.
Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår Kundservice.

 

 

Tvist och Force Majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

Övrigt

Vi förbehåller sig rätten till ändring av all information, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att ett försäljningsobjekt utgått, har vi rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Vi skall också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt